VOOR EEN LIMBURG ZONDER GENDERKLOOF
Slide background

Samenwerken, hoe maak je goede afspraken? Ontbijtsessie voor zzp'ers.

Medio Maart

Een conflict, complexe onderhandelingen of een juridisch vraagstuk. Je zit er niet op te wachten. Maar soms is het niet anders. Als (beginnend) ondernemer heb je veel vragen. Antwoorden zijn vaak wel te vinden, maar juridisch vakjargon is niet altijd te begrijpen. 

Je onderneemt, neemt risico’s en in je achterhoofd blijft het knagen als je iets niet zeker weet. Als zelfstandige zonder personeel is het gebruikelijk en slim om samenwerkingen aan te gaan.

Maar hoe maak je van te voren goede afspraken? Hoe voorkom je problemen? Wie is er verantwoordelijk als er iets mis gaat? Hoe regelen we de facturering? Vragen die Mr. James gaat beantwoorden tijdens deze sessie. 
Mr. James Leliveld van Leliveldadvocaten heeft aangeboden een ontbijtsessie te verzorgen voor vrouwelijke ondernemers.

Vrijdag 18 maart 2022, van 9.00u - tot 11.00u.
Brusselsestraat 51, 6211 PB in Maastricht.

Wil je er graag bij zijn, laat het ons weten via info@famnetwerk.nl
Deelname is gratis, aanmelden is verplicht wegens beperkt aantal deelnemers.POPULAIR

Een dag om het vrouw zijn te vieren, een dag om te kijken wat er al bereikt is op het gebied van gendergelijkwaardigheid en een dag om te kijken waar nog de uitdagingen liggen. Internationale vrouwendag.

 

Vanwege de onzekerheden rondom COVID-19 hebben we onze Nieuwjaarsbijeenkomst verplaatst naar 17 februari 2022, locatie Foroxity Filmarena Roermond. Het nieuwe jaar gaan we feestelijk en verrassend beginnen! Mocht het dan nog niet mogelijk zijn om fysiek bij elkaar te komen, dan gaat de bijeenkomst op 17 februari digitaal plaatsvinden. Ben je er ook bij? Meld je dan nu aan! Zoals ieder jaar luiden we het jaar feestelijk in bij FAM!. Naast alle gezelligheid, terugblik en vooruitkijken komt er uiteraard ook dit jaar weer een interessante spreker. Het thema dit jaar is geld. Vrouwen en geld. We gaan het hebben over de financiële toekomst van vrouwen.

We willen graag investeren in deze doelgroep om zo welzijn en welbevinden voor de dames te bevorderen. De betrokkenheid bij de maatschappij zal groter worden, de verbinding tussen de deelnemers zal groeien evenals de relatie met de maatschappelijke partners en de gemeente. Met het motto ´Krachtige vrouwen´ zal ernaar worden gestreefd om vanuit de positieve gezondheid vrouwen in de samenleving positief gezonder en vitaler te maken.

Wil jij leren hoe jij professioneel digitaal kunt presenteren? Volg dan deze e-learning van Devotion Training. Aanmelden kan het hele jaar door. Start samen met een groep enthousiaste vrouwen en deel zelf jouw tijd in. Word een ster in digitaal presenteren!

 

Kweekvijvertrajecten 2019

TWEETS

CONTACT
Ons bezoek- en postadres is:
Produktieweg 1
6045JC Roermond

Tel: 0475-332491
Mail: info@famnetwerk.nl

GEOPEND
Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur.

Op woensdagen en ná 13.00 op de andere dagen, zijn wij beperkt telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur.